Yazı mı; Fotoğraf mı?



Bazen yazı yazmaya gerek kalmadan fotoğraflar anlatır her şeyi. şimdi sayfalar dolusu yazı yazabilirim, ancak ekli fotoğrafa bakmak yeterli anlamak için!
O'anı(?)
Geçen yıl Ağrı Dağı tırmanış kampında çok güzel zamanlar geçti.
Bugün seyahat fotoğraflarını karıştırırken ekli fotoğraf karesi ister istemez dikkatimi çekti...Fotoğraf çok şey anlattı bana... Bilmediğim/görmediğim bir yörede, yaz sıcaklarına inat örtünmüşüm burnuma kadar... etraf yemyeşil, iliklerime değin güneşin keyfine varıyorum...
botlar çıkmış ayaktan, sonra çekinmeden çoraplar da çıkmış ayaktan... Bu da bir keyif, bir rahatlık bana göre... Henüz iki gündür tanıdığım ve bugünde düşündüğümde iyiki de tanımışım dediğim arkadaşlarımla O'anın keyfini çıkartıyorum; aynı amaç için!
Ekli fotoğraf turdan arkadaşım Salim Arslan'ın kadrajından.
3200m ana kampına ilk adım attığımız anlardan biri; 1800m den, 3200m ye uzanan yorucu bir yürüyüş sonrasında yaşanılan bir keyif bu...

işte bugün/bu zamanda ağrı dağı tırmanış fotoğraflarına göz attığımda, gezi sırasında fark edemediğim şeyleri şimdi fark edebiliyorum.
Keyifli zamanlarla dolu güzel bir gezi olmuş,

bazen yazılar anlatır dillendirir, basense bir fotoğraf karesi anlatır ...
(fark ettiklerimizdir bizi canlı tutan; fark ettiklerimiz özlem yaratır, özlem de değer kılandır, değer vermek de hayata anlam katar)


Hayat gezdikce güzel!


3200m kampında son günümüz ve kamp arkadaşlarım, keyifli zamanlarımızdan hatıra


4200m Uçurum kenarında çadır kurmak, ne güzel bir tecrübe ve yaşanması gerekli bir macera, manzara şüphesiz müthiş, ancak gece rüzgarın oluşturduğu uğultu ve sesler mecaranın ta kendisi...


Teknoloji burada da mümkün ancak telefonum günlerce kapalı olunca anlaşılmaz bir sessizlik karşılıyor...


Turun en hızlı ve sportmen kişisi Hari( Avusturya'lı)


Muazzam güzellikteki Küçük Ağrı Dağı


Kamp sonrası eşyalarımızı toparlayan bize merkeze kadar eşlik eden tur arkadaşlarımız. dost canlısı pırıl pırıl gençler...teşekkürler.


Henüz iki günlük bir bebek :) doğanın gücüne inanmamak ne mümkün

Yorumlar

Adsız dedi ki…
sormadan gecemedim; yazdiklarinizdan yola cikarak hayat dolu ve guclu bir karakter oldugunuz anlasiliyor. asik oldugun kisiyi merak ettim? haddimi asmis olabilirim mazur gorun, ama o da sizin kadar mumkemmel mi acaba? sizden daha sansli kuvvetle muhtemel?
TR'ye selamlar,
ahmet cagdas
Fethiye Erkaş dedi ki…
Merhaba,
kısa ve öz; her aşk mükemmeldir sanırım, mükemmel olmasa aşk olmazdı.
Tr'den de sizlere selamlar. tşklr.

Sayg.
Fe.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Etekleri Zil Çalmak

Prensip sahibi olabilmek