Gezdikce.com

Gezdikce.com; gezmeyi seven iki gezgin tarafından, yeni gezginlere ulaşmak amacıyla kurulmuştur.

Amacımız; gezdikce paylaşan, paylaşımlarını yazılara döken, fotoğraf çekmekten keyif alan, yeni mekanlar keşfeden, tarihi ve kültürel yerleri görmekten zevk alan gezginlerle tanışmak ve tanıştığımız gezginlerle yeni organizasyonlar yapmaktır. Bu organizasyonlar sayesinde yeni mekanlar keşfetmek, keşfettikce daha çok gezmek, gezdikce eğlenmek, eğlendikce de tekrar tekrar gezmek... Gezdikce üretmek... Başladığımız yerden uzaklaşmadan, uzaklaşsak dahi aynı amaç için tekrar bir araya geleceğimiz bir sosyalleşme platformu www.gezdikce.com!

Gezdikce.com üyeliği tamamen gönüllülük ilkesine dayanır. Kimseyi zorla üye yapmak ya da arkadaş hatırına yazı yazdırmak gibi bir endişe taşımıyoruz. Ancak bizim için önemli olan tek şey; üyelerimizin gezgin bir ruha sahip olmalısıdır. Yan sokakta bulunan bakkala bile gitmiş olsanız bunu edebi bir anlatım ile süsleyebiliyor olabilirsiniz. Bu sayede “gezmek uzak diyarlara olur” düşünce anlayışını kırmış ve nasıl bir gezgin ruha sahip olduğunuzu bize kanıtlamış olursunuz.

Yazı yazmak kadar önemsediğimiz diğer bir konu da fotoğraf! Takdir edersiniz ki yazılara hayat vermek ve renklendirmek amacıyla yazılarımızı fotoğrafla süslemek, eklediğiniz yazılara ruh katacaktır. İsteriz ki yazınızı yayınlamadan evvel, birkaç fotoğraf eklemeyi unutmayınız! Eklediğiniz her fotoğraf karesinde gezdiğiniz yerlerin renklerini görmekten bizi mahrum bırakmayınız lütfen!

Sitede görecekleriniz bizim kim olduğumuzu size açıklayacaktır ve kafanızda oluşacak tüm sorulara da cevap bulmanızı sağlayacaktır.

Misyonumuz; yaşam gezdikçe daha keyifli hale geldi ve değer kazandı! Kazandıklarımız da yazılarımız sayesinde, etrafımızda bizimle aynı ruha sahip gezginlerle doldu...

Gezdikce.com Kurucu ve Editör; Fethiye Erkaş & Çiğdem Bilgiç Ersoy http://www.gezdikce.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Etekleri Zil Çalmak

Prensip sahibi olabilmek