Sorgular Derin!



İsim telaffuz etmek istemiyorum, bazen telefonda bile dinleniyor muyuz hissi uyanıyor... Sizde olmuyor mu? Espiri de olsa hepimizin bu son tutuklama olaylarına ister istemez canı sıkılmıştır. Şimdiye kadar nerdeydik de şimdi başladı bu sorgular? Peki şimdi neden bu peşi sıra sorguya alınmalar? Bazıları gece vakti, bazılarının evinden apar topar suçluymuş gibi götürülmesi. Kimse suçu kesinleşene kadar suçlu değil ama... Peki, değil mi?
Derin devlet adı altında başladı herşey, ama geçmişde iyi işler yapmış kişilerin de beraberinde gözaltına alınıyor olması, haliyle geçmişteki yönetimin ne yaptığını sordurmuyor mu size?
Sorun geçmişteydi de BİZ mi fark edemedik? Yoksa şimdi de mi? O kadar yönetim gördük, koalisyon gördük, farklı fikirlerle kurulan koalisyonlar gördük, hiç biri mi demedi derin devlet anlayışı var!!! Şimdi ne oldu da bu sorgular peşi sıra yapılıyor...

Yorumlar

NiLgÜn dedi ki…
Siyaset, politika, devlet işleri, derin konular, biz normal vatandaşlar bişiler duyuyoruz okuyoruz ama aslında hiç bişi bilmiyoruz. Aklımızda da haliyle soru işaretleri oluşuyor ama hepsi yanıtsız. Böyle ciddi bi konuya değinmiş olmanı takdir ediyorum.
Fethiye Erkaş dedi ki…
bu kadar gelinmişken en çok ben istiyorum sonuçlanmasını, beyaz ve siyah ayrılır böylece, çünkü derin devlet kavramı da bir noktadan sonra beli silahlı insan gurubuna giriyor. anlatmak istediğim yaşın yanında kuru da yanmasın ki bildiğimiz aydın kişiler acımasızca sorgulanmasın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Etekleri Zil Çalmak

Prensip sahibi olabilmek