İşte Özlemle Beklediğim İş İlanı!!!



Eleman aranıyor!!! Aranan eleman değil de dünyanın en şanslı kişisi sanki. Bu nasıl bir iş ilanıdır? Bu nasıl bir tekliftir ki, bir de üzerine azımsanamayacak bir ücret ödenir? Vayyyyyy!!! Dudaklarımı ısırdım, sonra kendime bir çimdik attım!!!


Bu kriz döneminde böyle bir iş ilanına rastlamak, hala yaşamak için bir umut olduğunu ve bir yerlerde seni anlayacak birileri var, heyyy umudunu kaybet diyen iç sesin de varlığını kanıtlıyor...Yani, gerçekler hayallerden önce gelmiyor!!!

Bu haberi sizlerle paylaşıyorum; ama lütfen ilk ben fark ettim ve ben başvuracağım...

Avustralyalı turizmciler, 6 ayda 150 bin dolar ücretle cennet gibi bir adaya “bekçi” arıyor.
Independent ve Daily Mail gazetelerindeki habere göre, Hamilton adasında çalışmaya talip olacak kişide, başta yüzme bilmek olmak üzere şnorkel ve tüple dalış ve diğer su sporlarını yapabilme özelliği aranıyor. İngilizce bilmek ve iyi iletişim kurabilme özelliği de “dünyanın bu en iyi işi” için bir gereklilik.

Gazetelere verilen ilanda, “1 Temmuz’dan itibaren işe başlamak üzere, Avustralya’nın Hamilton Adası’nda yaşayabilecek, yüzmek bilen “Ada Bekçisi” aranıyor. Esnek çalışma saatleri, 6 aylık ücret 150 bin dolar, pazarlıksız...”

Adayın, işi alabilmek için “maceracı ruhlu” olması ve “yeni şeyler deneme konusundaki istekliliğini” de göstermesi gerekiyor.İşi alan kişi, Büyük Mercan Resifi’nin 600 kadar adasındaki durum hakkında iki haftada bir internet günlüğü hazırlayacak, deniz kaplumbağalarını besleyecek, balinaları gözleyecek ve kendisine de çok fazla boş zaman kalacak.Queensland sahili açıklarındaki Whitsunday Adalarının “mücevheri” tabir edilen 5 bin nüfuslu Hamilton adasında, nefes kesici bir manzaraya nazır 3 odalı evde kira ödemeden yaşayacak bekçinin, uçak ve diğer ulaşım masrafları da karşılanacak.


Bekle beni.... geliyorum!!!!

Yorumlar

NiLgÜn dedi ki…
Ben talibimmmm orada çalışabiliriiim :). Çok güzel bi konuyu seçmişsin şekerim okurken hayal dünyasına daldırdın beni :)
Adsız dedi ki…
Bu yazı ben de bir gülümseme yaşattı:) yürüğine sağlık fetilem.
Adsız dedi ki…
Ben başvurdum, sanırım beni seçecekler, tüm nitelikler bana uyuyor:))
öpücükler

Bu blogdaki popüler yayınlar

Etekleri Zil Çalmak

Prensip sahibi olabilmek