Umut Dolu Bir Yıl "2009"


2008 yılı bitti , 2009'a yılına merhaba dedik.
2008 bize neler getirdi, neler götürdü?
Benim açımdan 2008 yılı çok da parlak geçmedi. Yerinde sayan, durağan bir yıl oldu. Bu yüzden de hedeflerimi gerçekleştirmek adına pek bir şey yapamadığım bir yıl olarak bitirdim. Etrafımdan gözlemlediğim de genel olarak bu yöndeydi.
Ekonomi açısından bu yıl tam bir kabus yaşattı hepimize. 2009 yılının da pek parlık yıl olmayacağını daha da zor geçecek bir yıl olacağını tahmin ediyorum. Ama her durağan dönemin sonrasında bir hareketin yaşanması gerekliliğini, bunun da doğanın gücü sayesinde gerçekleştiğini gördük ve yaşadık. Bu yüzden daha sabırlı ve planlı hareket ederek bu yılı en iyi şekilde atlatma yolunda olmalıyız. l!!!
2008 yılının bize yaşattığı bir başka olay da; acı kayıplarımız; şehitlerimiz....Ateş düştüğü yeri değil hepimizin yüreğini yaktı!!! Hala bu anlamda acı dolu ve düşünceliyiz şüphesiz. Tüm şehitlerimiz için tekrar Allahtan Rahmet diliyorum.
Şimdi yeni bir yıla merhaba dedik, bu yeni yıl ile yeni başlangıçlarımız olacak. Ben kendi adıma 2009'dan gerçekleşecek şeyler bekliyorum. Bu kez şans farktörü ya da çok istersen olur düşüncesi değil bu beklediklerim; hepsi planlı ve programlı beklentiler.... Çünkü çok zor geçecek bir yıldayız. Bu yüzden çok çalışmak gerek.
2009'dan beklentilerim kadar hepimiz için olmasını istediğim dileklerim de var...
En başta savaşların sona ermesi, masum insanların artık ölmemesi, daha doğrusu katledilmemesini diliyorum!!!
Savaşı yaşayan masum çocukların yüreklerindeki hayallerin herşeyden önce gerçekleşmesini diliyorum...
Toplum olarak şımarmayacağımız bir yıl diliyorum.
Hoşgörü yılı diliyorum.
Kucaklaşma dolu bir yıl diliyorum.
Etrafımda bu kadar insan yanlızlıktan yakınırken ve aşkı ararken bu yılın aşk yılı olmasını diliyorum:)
Yeni yılı nasıl karşılarsan öyle geçermiş düşüncesini ben şöyle yorumluyorum; Ben 2009 yılını uyuyarak karşılamışım. Bu yılın bana ve herkese huzur vermesini diliyorum."Uyumanın insana sonsuz huzur verdiğini ve bunun da ruhu tazelediğini düşünürsek" bu açıdan bakarak huzur dolu bir yıl olsun...

Sevgiler...

Yorumlar

citlembik dedi ki…
Tüm güzel dileklerine sonuna kadar katılıyorum. 2009 için dilediğin tüm dileklerin gerçek olması ümidiyle ve ümidini hiçbir zaman kaybetmemen dileğiyle sevgiyle kal.
Adsız dedi ki…
ben de sana canı gonulden AŞK diliyorum!!! Planlı aşk olsun hadi:))

Bu blogdaki popüler yayınlar

Etekleri Zil Çalmak

Prensip sahibi olabilmek