Atlas Dergisi'nden Haber Var!


Atlas Dergisi;


Her ay heyecanla beklediğim, Genel Yayın Yönetmeni Özcan Yüksek bu ay ne yazmış diye köşesi ile buluşmak adına dergi sayfalarını özenle çevirip, okumaya başlayıp da yazının bitmesi ile nasıl bir ruh haline bürünerek bu kadar muhteşem hazırlanmış bir dergi olduğudunu kanıtlar Atlas!


Hep kıskanırım burada çalışanları. Gerçeleşmese de benim de çalışmak istediğim bir yerdir. Yazılarımızın yayınlanması hayal gibi gelir.


İnternetten de takip ederim ama somut olarak hissedemem yayınlarını. İnternet sayfasından keşfettiğim bir bölüm var, okur yazıları bölümü. Okur yazıları bile özenle seçilmiş, okumaya değer.

Ben de şansımı denemek isteyip, Mart ayı başında bir yazımı göndermiştim. Birkaç gün sürekli sayfayı kendi yazımın yayınlanmış olacağı ihtimaline karşılık sıklık ile kolaçan etmiştim. Öncesinde de ziyaret ediyordum ancak, yazımı gönderdikten sonra bu fazlalaşmıştı. İşte bu benim için kısa sürdü ve sayfayı olması gerektiği gibi takip etmeye başladım.


ekte bulunan link bugün mail adresime atlas ekibi tarafından gönderildi. Çok şaşırdım ve sevindim; sizleri de davet ediyorum!




Sevgiler.

Yorumlar

Fethiye Erkaş dedi ki…
Hi, thank you very much.
Keep doing!
:)
Tünay Kulak dedi ki…
Sevgili arkadaşım, artık gördüğüm üzere bloğun uluslararası okunmaya başlamış; bir nevi ICM olmuşsun:P
ben de tebrik ederim. Yazılarının takipçisiyim, sayende tarih sever bir insan oldum... hayır tabiki yazılarını okumam için beni zorlamıyorsun!:P
sevgiler,
Tünay
Bora Deniz dedi ki…
Tebrik ederim guzel yurekli insan!
Yigit Demirbilek dedi ki…
Tebrikler Fetilem, daha nice guzel yazilar bekliyoruz senden!

Yigit!
Fethiye Erkaş dedi ki…
Canım arkadaslarim; kucak dolusu sevgiler... İnsallah bir gun Atlas Dergisinde calisma sansini yakalarim! huuuuuwwwww:P
citlembik dedi ki…
Gerçekten bu kadar azimli olman beni bile heyecanlandırıyor. Yaptıkların yapacaklarının, yazdıkların yazmadıklarının bir göstergesi... Ben tarzını hiç bozmadan aynen bu şekilde daha nice güzel yazılara imza atman dileğiyle tüm kalbimle seni tebrik ediyorum. Arkandayım. :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Etekleri Zil Çalmak

Prensip sahibi olabilmek

Özgün Olmak